Tijdens de detox sapkuur geef je jouw lichaam en organen rust om te herstellen. Behoefte aan ontspanning en rust detox kuur? Tijdens deze detox-kuur krijg je de voedingsstoffen van meer dan 21 kilo rauwe biologische groente, fruit, kruiden, specerijen en zeewier binnen! Naast regels met betrekking tot wat je wel en niet mag eten tijdens de kuur, zijn er ook andere regels waar je je aan moet houden als je aan het ontgiften bent. Je begrijpt natuurlijk wel dat deze stoffen niet goed zijn voor je lichaam.

Detox Kuur

Een detox kuur kan niet alleen helpen bij deze problemen, maar kan ook verlichting brengen bij mensen die regelmatig hoofdpijn hebben of zich moeilijk kunnen concentreren. De specialist heeft een unieke werkwijze ontwikkeld die niet alleen zorgt voor een gezondere levensstijl, maar ook nog eens 100% natuurlijk is. Ervaar dan onze 5 daagse detoxkuur met 100% biologisch, slowjuice en handgeperst groentesap. Vorige week heb ik 3 dagen op sapjes geleefd en dit ging veel beter dan ik had verwacht. Je kiest bijvoorbeeld een vaste dag in de week en die dag gebruik je uitsluitend vruchten- en groentesappen. Om de dag een kleine retentie klysma op basis van lijnzaad kan een mooie aanvulling zijn.

Er zijn verschillende Innerwave mogelijkheden waarvan ik er graag 1 als aanvulling op De hormoonfactor levensstijl aan wil bieden: Lichte reinigingskuur (€99,00): voor het ervaren wat een lichte reiniging al met je lichaam doet! Het belangrijkste doel van de reiniging is het beeindgen van de darmvulling en het herstellen van het zelfreinigend vermogen van de spijsvertering. Je geniet van tijd voor jezelf gedurende deze kuurvakantie dicht bij huis in een natuurlijke omgeving: een gezonde vakantie voor jezelf en voor je spijsvertering. Door de Detox Voetpleisters op deze plek te gebruiken, bereik je het snelst en makkelijkst het resultaat dat u wilt. Omdat de detoxkuur maar 7 dagen duurt, is het goed vol te houden en is het resultaat meetbaar. De gezonde 4-weken detox immuun kuur is daarvoor ideaal, omdat ze onze 2-weken Deep Detox Box met onze 2-weken Immune Plus Box combineert. Eens in de zoveel tijd is het verstandig om je lichaam te reinigen door middel van een detox kuur.

S. Ik ontving een 3 daagse detox kuur en ging ik hiermee aan de slag. Bekijk onderstaand filmpje en hoor hoe Manon de detox kuur heeft ervaren.Wil jij dit ook? Bovendien heb je na aankoop van het Detox voor Vrouwen programma ook toegang tot online materialen (o.a. instructievideo’s en live begeleiding). We proberen je een zo compleet mogelijk aanbod aan artikelen, producten, aanbiedingen en prijzen van de beste nederlandse webwinkels te geven zodat je makkelijk online kunt kopen. Ik kreeg trek in simpele gezonde salades met granaatappelpitjes en olijfolie dressing. Een vasten weekend met sappen, smoothies, vers gepureerde groentesoepen en/of lichte salades met groente en fruit. Eet ’s ochtends als ontbijt alleen fruit. Daarom heb ik de belangrijkste voor je op een rijtje gezet. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen. Meer kracht , helderheid, meer durven, beter grenzen aangeven? Probeer wat meer te bewegen (lymfen) en probeer voldoende te slapen (gemiddeld 7 uur).

Wanneer je bijvoorbeeld wilt beginnen met afvallen kan een detox kuur een goede start zijn om het lichaam op te ruimen en deze meer energie te geven. Deze inzichten wil ik een plaats geven in mijn mijn dagelijkse leven. Ik startte mijn dag met een aantal Detox Yoga oefeningen en ervaarde eigenlijk geen honger. Als het bevalt kunt je de kuur uitbreiden naar 3 of 4 weken of je kunt het 'onderhouden' met het drinken van 1 sapje per dag. Het beste is 1 liter per dag, maar bouw dit rustig op. Er zit een uitgebreide handleiding bij met aanwijzingen wat je per dag moet doen. We worden namelijk vandaag de dag blootgesteld aan veel verschillende afvalstoffen. Door te detoxen raak je overtollige afvalstoffen kwijt die je gezondheid onnodig kunnen belasten. Maar het kan net te veel voor het lichaam zijn. Er zijn zo veel verschillende soorten detox, maar waarom heb ik dan voor Sapje gekozen detox kuur?

Middelen

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly